Ambacht Siert...

Vakmanschap in het zink koper en lood

Voor Rob de Wit is de combinatie van ambachtelijk vakmanschap, hart voor de klant en plezier in zijn werk de filosofie van waaruit hij zijn bedrijf leidt….

Wij werken zowel voor de particuliere klant als voor bouwbedrijven en gemeentes, ons werkgebied beslaat heel Noord-Holland.

Tevreden klanten, daar draait het om

Niet alleen in Westfriesland is Rob de Wit de dakgootspecialist, ook in Noord Holland worden vele huizen voorzien van een nieuwe dakgoot. Vooral Noordhollanders binnen Westfriesland kennen het werk van Rob de Wit al jaren. Zowel in het opsporen van lekkage aan uw dakgoten, dakkapellen en het repareren of herstellen van goten zijn wij gespecialiseerd. Vele woningen, vrijstaande huizen en boerderijen zijn door ons reeds voorzien van nieuwe kunststof dakgoten. Deze zijn toepasbaar op elk type woning. De dak goten hebben een uitstraling van hout maar het gemak van kunststof, door de toepassing van een hoogwaardige kwaliteit kunststof is onderhoud aan uw dakgoot verleden tijd.

Kunststof dakgoten

Naast de verwerking van zink, koper en lood leveren en monteren wij kunststof dakgoten, die toepasbaar zijn op elk type woning. De dakgoten hebben een uitstraling van hout maar het gemak van kunststof. Door de hoogwaardige kwaliteit van dit kunststof is terugkerend onderhoud aan uw dakgoot verleden tijd. Kunststof dakgoten hebben namelijk als voordeel dat u nooit meer hoeft te schilderen.